Dakwerken van topkwaliteit regelt u bij ons!

Redenen om te kiezen voor nieuwe dakwerken

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor een nieuw dak op uw woning of uitbouw. Misschien heeft u al een tijd van lekkage van uw dak, waardoor er vochtplekken op uw muren zijn ontstaan. Of u bent zelf, of door het inschakelen van een isolatieadviseur, tot de ontdekking gekomen dat uw dak slecht geïsoleerd is en u wilt daar definitief iets aan doen. Ook een erfenis kan een reen zijn om uw dakwerken een keer grondig aan te pakken en het qua uitstraling van uw dak over een andere boek te gooien. Zo kunt u, helemaal in lijn met de hedendaagse trend, kiezen voor een fraai groendak. Of een dakkapel plaatsen en meteen ook de rest van uw inmiddels verouderde dak meepakken. Slim, want wat de reden van de dakrenovatie ook is: door uw dakwerken te renoveren verhoogt u hoe dan ook de waarde van uw huis. Altijd handig, zeker als u ooit nog een keer gaat verhuizen. Meer informatie op www.msm-dakwerken.be

Soorten daken: een haast onbeperkte keuze

Als u geïnteresseerd bent in een dakwerken bedrijf dat een nieuw dak voor u kan plaatsen, moet u voor uzelf natuurlijk eerst goed in kaart brengen wat u precies wilt en welke opties er zoal zijn. Qua dakwerken is er een grote keuze, zoals:

  • In de eerste plaats kunt u kiezen voor een plat of schuin dak, vooral als u een nieuwbouwwoning ontwerpt en/.of laat plaatsen. Het is zelfs mogelijk om van platte daken schuine daken te maken en andersom.
  • Populair is tegenwoordig het groendak. Dit zijn daken, vaak op huizen in de grotere steden, met en ecologisch bedekking van planten en/of bloemen. Een groendak is goed voor het milieu, oogt landelijk, levert een bijdrage aan de luchtzuivering en biedt extra bescherming voor uw dak omdat uv-lichten worden tegengehouden. Ook zorgt groene beplanting voor geluidsdemping.
  • Een dak met een ingebouwde dakkapel is ook mogelijk. Wilt u toch een dakkapel plaatsen, dan is de keuze voor het vervangen van het dak verstandig. U pakt dan twee klussen tegelijk op en kunt uw dak meteen goed laten isoleren.
  • Ten slotte kunt u het dak vervangen ook samen laten vallen met het aanbrengen van een nokverhoging.

Regel meteen een vrijblijvende offerte op maat!

Kies ook voor de voordelen van een nieuwe dak of laat uw dak herstellen door een ervaren bedrijf op het gebied van dakwerken in allerlei soorten en maten. Vraag nu een gespecificeerde offerte aan via onze website!